I·luminem els carrers i places de Vic amb ornaments nadalencs de tecnologia led reduint el consum elèctric

S'estima que el cost del consum elèctric de l’arbre de la plaça Major durant totes les festes ha estat d'uns 30€

19 de gener de 2017

nadal

Minsvic s’encarrega de les tasques de muntatge, desmuntatge i manteniment dels ornaments nadalencs a la via pública, així com també d’assessorar als comerciants en la col·locació de llums al carrer. En total s’han col·locat, amb participació municipal, 589 unitats d’ornaments, l’arbre de la plaça Major i les arcades de la plaça i els arbres de la plaça Estació, Santa Teresa, Can Pamplona, carrer Verdaguer (davant el Casino), Orfeó Vigatà i l’arbre de la Mare de Déu de la Guia.

L’arbre de la plaça Major ha comptat amb 7800 leds i 780 metres de tira de leds, el de la plaça de l’Estació tenia 852 metres de tira de leds i 8520 leds i, finalment, el de Santa Teresa estava decorat amb 6120 leds i un total de 612 metres de tira. S’estima que el cost del consum elèctric de l’arbre de la plaça Major durant totes les festes ha estat d’uns 30€, gràcies a la tecnologia led.

Els principals carrers amb decoració nadalenca han estat el carrer dels Argenters, Rambla del Passeig, Rambla Davallades, Bisbe Morgades, Jacint Verdaguer, Torelló, Portal de la Rambla, Cardona, Estret de Sant Cristòfol, carrer de la Mare de Déu de les Neus, Rambla de l’Hospital, Passeig de la Generalitat, carrer de Manlleu, de la Riera, de l’Eixample Morató, de Gurb i la plaça de Balenyà, de l’Arquebisbe Alemany, Pla de Balenyà i el passatge Mastrot.

Les subjeccions dels ornaments de Nadal es fan seguint un protocol establert per garantir-ne la seguretat.